El Ayuntamiento de Eivissa apoya la promoción de programas de preservación y defensa de la riqueza ambiental de Baleares

Avui hem pujat a Can Botino a signar el nostre conveni anual amb l’Ajuntament d’Eivissa, amb el que duem col·laborant des del neixement de l’Aliança Mar Blava, fa ja més de 7 anys. Agraïm molt tota la col·laboració per a aturar tot tipus de projectes de recerca d’hidrocarburs i per al foment d’una navegació menys contaminant. Volem ressaltar el seu suport econòmic, que fins avui suma ja un total de 42.000 €. Gràcies especialment al seu alcalde, Rafa Ruiz, regidor Jordi Salewski i a l’actual i anterior personal tècnic de medi ambient, Aurora Moreno i Sandra Romero.

Hoy hemos subido en Can Botino a firmar nuestro convenio anual con el Ayuntamiento de Eivissa, con el que llevamos colaborando desde el nacimiento de la Alianza Mar Blava, hace ya más de 7 años. Agradecemos mucho toda la colaboración para detener todo tipo de proyectos de investigación de hidrocarburos y para el fomento de una navegación menos contaminante. Queremos resaltar su apoyo económico, que hasta hoy suma ya un total de 42.000 €. Gracias especialmente a su alcalde, Rafa Ruiz, al concejal Jordi Salewski y su actual y anterior personal técnico de medio ambiente, Aurora Moreno y Sandra Romero.

© 2013-2020 Alianza Mar Blava